Ture på Kreta

På kvällarna trivdes Ture med att sitta på Altanen, prata med Hercules i busken (som tyvärr inte fastnade på bild, men han var en trevlig typ) och ha det trevligt.

En dag plockade Ture ett jättestort, färskt fikon som han senare skar upp och smakade på. Det var spännande!




Tyvärr äger inte Ture några solglasögon, och även om han fick lov att låna ett par var de så stora att han valde att skugga sina ögon med hatten istället.


På hotellet var det trevligt, särskilt utomhus. Otrevligt var det bara ibland, då särskilt inomhus i två-kvadratmeters-badrummet.


En dag gick vi alla och spelade minigolf, vilket Ture uppskattade då han kunde ägna sig åt spännande aktiviteter som bergsbestigning...


...och pyramidposering.


Dagen avslutades med glass till barnen och mysisk dryck till de vuxna.


Ture skulle prompt smaka på en spännande drink, men när Ture smakar...


...så finns det ingen hejd på sörplandet och vips finns det heller inget dricka kvar.


Vid flera av våra morgonpromenader passerade vi trädgårdar som hade allt mellan apelsiner och oliver. Här poserar Ture bredvid några inte särskilt fullvuxna bananer som någon tokig person satt ihop i en lustig klump.


På flygturen hem hade Ture turen att ha fönsterplats och njöt av utsikten mest hela vägen, förutom när de visade Timon och Pumbaa som film för alla barn.

Kommentarer
Caroline

Hihi inte visste jag att Ture fick följa med på solsemestern, turture! Av bilden att döma så tål han verkligen inte mystiska vuxendrycker (tänker på pölen bredvid glaset)... Och inte visste jag att det fanns pyramider i Grekland!? O_o

2011-08-18 @ 13:17:48
URL: http://carolinesvirrvarr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback