Mors dag


Min underbara mamma, den finaste av alla. Jag älskar dig!

Sad? No!
I brist på andra bilder verkar det som om det bara blir självporträtt hela månaden. Kul!

Speak no evil


Ytterligare en av bilderna. Det finns självklart en som inte ser och en som inte hör också. ;)

Emotionsporträtt
En av dem ska upp på väggen. Frågan är vilken? Eller om jag ska göra ett nytt montage för det, hmm...

Självporträtt


Idag har jag lekt fotostudio i vardagsrummet med mig själv och har ganska många bilder att gå igenom innan jag har fått till idén som var hela anledningen till att kameran kom fram idag, men när jag får tid kommer det upp här. Smile!

Ankare


Ännu en bild från min och Carros promenad.

Älven


Rostig grind


Stubbe


Njut av stunden


Farbror på bänk vid Umeälven.

Urban clover


Promenad med kameror


Idag tog jag och finaste Carro en långpromenad med våra kameror i högsta hugg. Fler bilder kommer senare, men just de här två (bland många andra fina) är Carro ansvarig för. Bra jobbat med tanke på motivet! ;)

Lady thirteen?

En helt vanlig skoldag satt jag bredvid Carro i föreläsningssalen och sneglade på hennes papper, för hon ritade någonting spännande. Stora, fyrkantiga glasögon med en kvinna bakom. Senare ville jag också rita, i en liten ruta i min almanacka, och visst blev det stora glasögon även för mig, tack för inspirationen Carro! :) När jag sedan färglagt såg jag en slående likhet med en kändis, nämligen lady thirty. Det var inte min mening, men uppenbarligen var det en undermedveten hyllning till den underhållande bloggerskan, om än något yngre.. Lady thirteen kanske?