Rivningshus

Häromdagen var jag och Carro vakna och hemifrån med kameror i högsta hugg långt före tuppen vaknat (så kändes det i alla fall, fast det kanske var mer lunchtid). Hur som helst så ville vi fånga på bild rivningsarbetet som pågår just nu i centrala stan. Det är en gammal byggnad som rivs för att ge plats åt något nytt, och jag kan inte hjälpa att undra hur mycket de egentligen kommer hinna göra innan snön kommer.

Doll eyes

Idag har jag varit en docka. Söt? Snäll? Det beror helt på dig...
Apport!

Sötaste lilla hunden verkar försöka visa en farbror hur han ska kasta en tennisboll...
Jag tror inte farbrorn anser att han ens behöver lyfta ett finger ^^


Härliga helgÄnnu en vacker höstdag, precis som förra helgen då jag var ute med Carro och tog den här bilden (bland andra).

Igår blev jag bortrövad ut på möhippa av Carro och flera andra fina tjejer! Det var hemskt roligt när vi spatserade runt i staden och de gav mig många olika uppdrag att försöka genomföra - jag hoppade hage med okända kineser, tumbrottades, dansade med en korvgubbe och läste upp en dikt i Mvg-gallerian för att nämna några. ;) Framåt kvällen gick vi alla på restaurang och jag fick välja vad jag ville (yay!), självklart åt jag mer än jag egentligen orkade men det var så gott och trevligt att det inte spelade någon roll. Efter det gick vi som orkade hem till Hanna och spelade sällskapsspel in i natten. Det var så roligt och mysigt hela dagen att jag blir alldeles glad bara av att tänka på det! Tack alla ni!

Fåglar

Fotomodellsanden, blyge dopparen, kaxiga kråkan och en kind of NSFW björkbild. ;>
Än är inte allt dött

Några fler av gårdagens bilder.


Fras under fötterna

Tidigare idag var jag ute och strosade/fotade med Carro. Här kommer några av bilderna. En är medvetet överexponerad för att skapa en annan känsla än de andra - kan du se vilken? ;)


Höstfärger IIKalla vindar nyper mig i kinderna, men så länge det inte regnar är det riktigt mysigt när hösten kommer.

Höstfärger I