Lyft dig själv!


Riktigt bra film!

Carro och Rob

I dag har vi firat mycket! Carros födelsedag, examen och Roberts trettioårsdag. Roligt värre :)
Den present de gemensamt fick av mig ses nedan ;)

Bilden är egentligen inte suddig någonstans. Jag behöver en scanner :p

Examen

I torsdags var sista schemalagda dagen på universitetet och i går var det examensceremoni. Nu har jag officiellt avslutat min förskollärarutbildning. Heja mig! Och heja alla mina kamrater som har kämpat på genom terminerna! :)

I dag bjöd jag på fika för att fira detta samt min stundande födelsedag. Det var en mycket trevlig dag med fint folk - tack alla ni som kom! :)

I morgon börjar livet som icke-student och 1 februari är det min första dag som förskollärare. Den första av många!

Iii!

You took my heart


Patch & Nora © Becca Fitzpatrick

Av Carro har jag fått låna många böcker, och i en av de senaste fanns en scen med som jag direkt kände att jag ville rita. Det här är alltså Patch och Nora från boken hush, hush (det är små bokstäver i titeln, jo).

När det var dags att ta steget från blyerts var jag dock inte så stadig på handen vilket innebär att det finns fler än en sak som jag skulle vilja göra om. Med det kan ni ju strunta i ;)

Winter wonderland

Solen stod ganska lågt när jag och Carro var ute vilket resulterade i spännande ljus. Eller spännande kanske inte är rätt ord... Magiskt skulle jag, som ofta lever i en fantasivärld, nog säga ;)


Vinterpromenad

I går var jag och Carro än en gång ute på promenad med kameror i högsta hugg. Det var kallt men så otroligt härligt ute! Vi mötte en katt som hade pingla runt halsen och fotade som vanligt mycket mer än vad som kommer visas upp ;)
Gott nytt år!

Jullovet är över och det är åter dags för mig och Carro att skriva på vårt examensarbete - men nu är slutet nära!

Nyårsaftons natt försökte jag mig för första gången på att fotografera fyrverkerier. Här är två av de 80 bilderna jag fick med mig hem (varav kanske 10 är riktigt bra enligt mitt tycke ;)) :