Joy! Fun!Min älskling kom hem med en sådan här till mig för någon dag sedan. Bubbly!

Breaking dawn

Böcker är alltid bättre än sina filmatiseringar, men likväl är det tokmysigt att gå på bio. Någon som vill gå med mig? ^^

Vad gör man?

Idag ska jag gå på stan med min Carro. Jag har en lista redo så jag inte råkar köpa något jag inte hade tänkt mig ;) Här kommer två beauty-shots på jaget! Själv anser jag att andra bilden är mest trogen verkligheten.
Angry pig

Dun, dun, duunnn... Fåglarna jag tidigare virkat har nu en av sina värsta fiender att dela rum med. Hur ska det gå? Nåja, än så länge sköter de sig rätt fint och poserade till och med snällt för den här bilden (även om fåglarna lutar sig bortåt). Under praktiken kanske jag kan klura ut hur jag ska bära mig åt för att virka den gula fågeln. För er som inte vet är den trekantig (pyramidformad?) och därmed något svårare att få till utan mönster. Hjälp mottages tacksamt! :)

Angry birds Blue

Den arga fågelfamiljen växer! Snart är de starka nog att ta sig an de förbenade grisarna, eller kanske flytta ;)

Vad är det som händer?

Skolan har dragit igång och det är minsann ingen lugn start, oh nej, det är en rivstart. Allt ska göras på en gång, helst igår! Om en och en halv vecka börjar praktiken och då tror jag att jag kommer känna mig mer fri, men säkerligen kommer jag även vara mer trött. Kreativiteten går i ide.

Meet Kou

Alldeles nyss blev jag klar med mitt senaste virkprojekt, min amineko. Allihopa, det här är Kou.


Hajimemashite!

PapperspysselKlippa, mäta, klistra... Vad kan detta vara? ;)

På gångMitt nuvarande virkningsprojekt (medan jag klurar ut hur alla angry birds ska bli) - en amineko.

FörlovningsringenJag har förstått att det finns en önskan bland er att se min förlovningsring på närmare håll, så håll till goda. Anledningen till att jag fotade den i asken och inte på fingret är att jag helt enkelt inte klarade av det, haha.