Gul angry bird?

Jag insåg just att jag glömt ta kort på den gula fågeln! Kanske den nye ägaren kan bjuda på en bild... Jag måste kolla upp det. :)

Vad händer annars då? Jo men examensarbete så klart! Det går framåt och vår handledare verkar imponerad över allt arbete vi hunnit med (det här är faktiskt bara andra veckan). Känns fint!

Wordfeud är rätt så roligt när man (jag) får många poäng ;) Fast så här mycket har jag bara lyckats med en gång:

(Nördhem...)MewtwoDen här kissen bråkar man inte med i första taget! Haha, jag tycker det ser ut som att svartvit där försöker efterlika en människa. Passa dig! ;)

Zombie

Examensarbetet har dragit igång och på något vis har jag svårt att få in resterande delar av livet i mina dagar. Det var ett skönt avbrott igår kväll när Carro och jag gick på bio, även om det var mycket småtjejer där. ;) Jag ville bara meddela att jag troligtvis lever zombieliv resen av året, men att jag i alla fall inte ligger i någon grav.

Dagen före...


Nyss kom det ett bud med vackra blommor till mig (och F) från John och Elin. Tack fina fina ni!

Idag har varit en dag av pyssel, fix, stress och fjärilar i magen. Imorgon är det nämligen min bröllopsdag - tänk att lilla jag ska gifta mig. Jag minns när min syster stod brud, och i mina ögon var hon så vuxen. Nu är jag lika gammal som hon var den gången, oj vad tiden går!

Snart ska jag gå och möta upp min Linda som kommit hit med flyget från Västerås och sedan har vi hela helgen full av roligheter - alla roligast är självklart då bröllopet och festen.

Röda älvor i lönndomRött bland det gröna, älven och en gul lönn. Helt enkelt fler bilder från min och Carros utflykt. På tal om Carro ska vi se Lejonkungen tillsammans och kanske även ha ett Twilightmaraton i helgen. Vi gräsänkor måste ju hålla ihop när karlarna är i Dublin. ;) Det ni, det är höstmys!

Fallen cykel

Det är något med en rostig cykel, trasig bland gula löv som verkligen frammanar känslan av höst hos mig. Dags att tända ljus, göra te och gosa i soffan under en mysig filt.

Rosor i håret och solsken i blickDet gör sig inte rättvisa på bild men här är i alla fall diademet som ska komplettera min bröllopsfrisyr, tjohej! :)