Jullov

Sedan i tisdags kväll har jag och Carro en välförtjänt veckas ledigt från allt vad examensarbete heter. Jag skulle ljuga om jag inte sa att det är välbehövligt! För vi har jobbat så bra på det hela tiden, och den text vi har är minsann i toppklass.

Nu befinner jag mig i Västerås hos mina föräldrar och har det bara mysigt. Ända till onsdag är jag här så om det är någon gammal kändis som vill ses är det bara att ringa. ;)

Mamma står i köket och griljerar julskinkan och jag ska snart hoppa in för att hjälpa henne med andra förberedelser. Mammas julmat <3

Herr & Fru Wall

För ett ganska bra tag sedan nu fick ni se min förlovningsring, så nu när jag och Fredrik är gifta är det väl inte mer än rätt att ni ska få se vigselringarna också.


Foto: SANDRO Atelje & Galleri Umeå

Can't get up

Som alla andra dagar de senaste veckorna är det bara examensarbete som gäller idag. Morgondagen bjuder på 70%-seminarium så det gäller att förbereda sig. Hopp om livet finns ändå för på onsdag tar vi en veckas jullov och kopplar bort allt som har med examensarbete att göra! Det kommer bli underbart :)

Eftersom det inte direkt hänt något nytt i mitt liv bjuder jag på en liten vovve som inte kan komma upp på fötter. Dock ska jag tillägga att även om det inte visas i den här videon så kom han upp till slut :)